Biltemas malingssortiment

Alle våre innen- og utendørsmalinger er moderne produkter av høyeste kvalitet, utviklet og testet i tidsmessige laboratorier under tøffe svenske forhold. Alle malingene oppfyller tekniske, miljømessige og helsemessige krav, både fra hobbyhåndverkere og fagfolk.

På hver forpakning i sortimentet finnes det en enkel brukerveiledning.

Innendørs tak- og veggmaling
Malingene i dette sortimentet er vanntynnbare og basert på akrylat, som er det aller beste bindemiddelet for denne typen produkter. Akrylat har også de beste egenskapene når det gjelder vaskbarhet, motstandskraft, strekkevne, tørketid og brukervennlighet. Disse malingene passer både for rulle og pensel.

Utendørs tak- og veggmaling
Også i vårt sortiment for maling utendørs har vi valgt å prioritere funksjon. Vi har holdt fast ved løsemiddelbaserte produkter der disse har tekniske fordeler i forhold til vanntynnbare. Vi har valgt vanntynnbare produkter når disse gir et like godt eller bedre resultat enn tradisjonell maling. OBS! Foreta alltid oljegrunning av nytt virke før påføring av vanntynnbar maling.

Utendørs treoljer
Vi har ett av markedets mest komplette sortiment av oljer for beskyttelse og vedlikehold av tre utendørs – fra tradisjonelle linoljebaserte produkter til topproduktet kinesisk treolje.

Rengjøring før maling
Husk på at grundig rengjøring alltid er viktig før maling. I vårt sortiment finnes det egnede rengjøringsprodukter for enhver type malearbeid.