Vannlås

  • Vannlås, utløp nede

   Med teleskoprør og lekende mutter (R32) for tilkobling mot bunnventil i for eksempel vaskeservant. Med utløp i bunnen på pungvannlåsen for tilkobling til avløpsrør med utløp mot gulv. Vannlås er produsert i hvit PP-plast (polypropen) med gummipakning og tetningsring og muttere av PP-plast.

   79,90 NOK
   Innkjøpsliste
   Loading
  • Vannlås med bunnventil

   For dobbel vask med breddeavløp og tilkobling for oppvask- eller vaskemaskin og selvrensende vannlås.

   219 NOK
   Innkjøpsliste
   Loading
  • Vannlås

   Gulvvannlåsen er perfekt for montering med for eksempel oppvask-/vaskemaskinavløp 86-972 for å få komplett avrenning og vannlås på en elegant og enkel måte. Monter og koble vannlåsen direkte i avløpsrøret. For montering direkte i muffe på avløpsrør eller rørdel. Av hvit PP (polypropen), tetning/gummi av TPE. Maks. brukstemperatur kontinuerlig 80°, midlertidig 90°.

   Fra
   89,90 NOK
   Loading
  • Vannlås, universal

   Erstatter de fleste vannlåser for servanter: rett, eksentrisk, tverrvinklet, med tilkobling for vakuumventil eller vaskemaskin. Avstand fra vegg: 0–290 mm. Ø innløp: 1 1/4". Ø utløp: 40 mm.

   Fra
   99,90 NOK
   Loading
  • Vannlås med bunnventil

   For enkel vask med breddeavløp og tilkobling for oppvask- eller vaskemaskin og selvrensende vannlås. Passer til kjøkkenvask 87-2011.

   199 NOK
   Innkjøpsliste
   Loading
  • Vannlås, utløp på siden

   Med teleskoprør og lekende mutter (R32) for tilkobling mot bunnventil i for eksempel vaskeservant. Med utløp på siden av pungvannlåsen for tilkobling til avløpsrør med utløp mot gulv. Vannlås er produsert i hvit PP-plast (polypropen) med gummipakning og tetningsring og muttere av PP-plast.

   79,90 NOK
   Innkjøpsliste
   Loading